Waarom je een trainer nodig hebt

Als het om personal training gaat, maakt het niet uit of je een beginner of een doorgewinterde sportschoolganger of atleet bent. Er zijn tal van voordelen waarom je een personal training Utrecht of coach nodig hebt. Ten eerste kan het hebben van een trainer je helpen je fitnessdoelen veel sneller te bereiken. Het maakt je training ook effectiever en beter afgestemd op je lichaam. Je zult ook meer van je training genieten dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Gelukkig hebben de meeste fitnesscentra trainers. Het enige dat je hoeft te doen, is je eraan te houden en ze je te laten helpen je fitnessdoel te bereiken.

Je hebt alle hulp nodig die je kunt krijgen

Als noodzaak hebben de meeste fitnessstudio’s personal trainers. ALL INN Fitness heeft zelfs trainingen en om hierin uit te blinken krijg je een trainer toegewezen. Dat is slechts één van de voordelen van all inn fitness. Aan de andere kant zal een trainer je op alle mogelijke manieren helpen je fitnessdoel te bereiken, terwijl hij ook rekening houdt met je lichaamscapaciteit. Hij of zij zal je helpen bij het kiezen van een geschikte trainingsroutine, je aanmoedigen en begeleiden bij het uitproberen van nieuwe apparatuur, en je beschermen tegen onnodig letsel. Zelfs als je toevallig een blessure hebt, zal de trainer je alle nodige ondersteuning en hulp geven om je in een mum van tijd fit en gezond te krijgen.

Hoelang moet mijn cardio-oefening duren?

Volgens gezondheidsautoriteiten is het raadzaam en aanbevolen om 150 minuten per week aan lichaamsbeweging te doen. Gelukkig hoef je met cardio-oefeningen niet uren te trainen om voordelen te krijgen. Je kunt trainingssessies van slechts 10 minuten doen en deze vervolgens met 5 minuten verhogen naarmate de training meer aanpasbaar voor je wordt. Zorg er echter voor dat je ten minste 120 minuten aan training per week doet, vooral als je fitnessdoel afvallen is. Hoe meer minuten je in je training investeert, hoe sneller je het doel voor gewichtsverlies bereikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *