Sfeervolle tuin

Inspiratie nodig voor een sfeervolle tuin? Wij geven je tips!

Het zonnetje schijnt weer en we ruilen steeds vaker het knusse huisje in voor de buitenlucht. Hoe leuk is het dan om in een gezellige tuin te eten. Organiseer een barbecue of maak een koude pastasalade en nodig je vrienden en familie uit! Wat je smaak ook is, wij geven je een paar tips om je tuin om te toveren tot een waar paradijsje!

Waar te beginnen?

Wil je graag je tuin een make over geven, maar weet je niet waar je moet beginnen? Bekijk dan eens diverse tuintrends om inspiratie op te doen. Heb je een industriële look binnen? Dan kun je die doortrekken in je tuin of kies je liever voor meer kleur? Het kan allemaal, het is ten slotte jouw tuin. Let goed op het formaat van je tuin en of je vergunningen nodig gaat hebben om een idee door te zetten. Zo mag je bijvoorbeeld niet zomaar een tuinhuis of overkapping zetten in je tuin zonder een vergunning. Vraag deze tijdig aan om teleurstellingen te voorkomen.

Meer sfeer

Wil je geen grote make over aan je tuin geven? Dan kun je er ook voor kiezen om wat kleine elementen toe te voegen om meer sfeer te creëren in je tuin. Heb je een tuinhuisje of overkapping? Dan is het bijvoorbeeld erg leuk om er een (eet)tafel onder te plaatsen met lampen. Nu zijn spotjes niet zo bevorderlijk voor de sfeer, maar denk eens aan hanglampen boven eettafel of verschillende kleuren plantjes. Speel met verschillende kleuren licht om de gezelligheid in je tuin te halen en geniet deze zomer optimaal van je paradijsje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *