Waarom je als sporter eens Royal Jelly moet proberen

Het is goed mogelijk dat Royal Jelly je helemaal niets zegt. Zo staat het ook wel bekend als koninginnengelei, koninginnenbrij of bijenmelk. Alsnog kan het zijn dat je dit product nog nooit geprobeerd hebt. We durven dan ook wel te stellen dat dit product in ons land nog in opkomst is, en bovendien is het niet zomaar gezegd dat iedere Honingwinkel beschikt over deze lekkernij. Toch kan het een aanrader zijn om als sportfanaat gebruik te maken van dit product. Zo is gebleken dat dit bijen product een stimulerende werking heeft op onder meer onze spieren. Dat is niet het enige voordeel van dit product. 

Hoe ontstaat Royal Jelly? 

Royal Jelly is dus een bijen product, net zoals honing op deze manier getypeerd kan worden. De jonge larven van bijen hebben zo hun voedsel nodig. Dit wordt aan hen gegeven door de voedsterbijen van de kolonie. Krijgen ze deze voedingsstoffen niet, dan zullen velen van hen niet volwassen worden. Eén van de voedingsstoffen die deze bijen produceren is de Royal Jelly. Dit geleiachtige mengsel bezit een combinatie van gele en witte kleuren. Het valt op door de ietwat zure smaak.  

Wat maakt dit product een aanrader voor sporters? 

Royal Jelly is een product met een opvallende samenstelling. Het grootste deel bestaat uit water, met een klein beetje glucose. Daarnaast valt op hoeveel vitamines B aanwezig zijn in dit product: B1, B2, B3, B5, B6, B11 en B12. Ook fructose, suiker, sacharose, eiwitten en een beetje vet zijn hierin te vinden. Verder is dit product zo gezond dankzij de verschillende soorten aminozuren, antibacteriële stoffen, belangrijke mineralen, bouwstoffen en spoorelementen. Dit zorgt er voor dat dit middel zowel stimulerende als vitaliserende eigenschappen heeft. Een kuur met dit product duurt drie weken, en je zult al snel de positieve effecten merken. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *