Verras je golfvrienden met een golf cadeau

Als golfliefhebber raak je al snel geïnteresseerd in alles wat met golfen te maken heeft. Golf is niet alleen een sport maar kan ook als lifestyle gezien worden. Elk jaar worden door de producenten van golfkleding nieuwe kledinglijnen op de markt gebracht. De fabrikanten van golfartikelen ontwikkelen ook steeds de nieuwste en beste clubs, tassen en golfballen. Er bestaat echter ook vraag naar golfaccessoires. Dit varieert van gebruiksartikelen zoals tees, oefenmateriaal of headcovers voor je driver en andere clubs, maar er zijn ook steeds meer echte golfcadeaus in webshop en winkel verkrijgbaar. Geef jij wel eens een golfcadeau aan een golfvriend of vriendin?

Golfballen of tees met een thema

Leuke bruikbare golfcadeautjes zoals een setje golfballen met een thema of een bakje tees met leuke kleurtjes zijn erg leuk om in een golf cadeau te verwerken. Gekke thema’s als “Keep calm” golfballen zijn hilarisch om iemand te geven die zijn temperament slecht onder controle heeft tijdens een golfronde. Maar ook een leuke cappuccino set met een paar leuke golftees en een golfbal in dezelfde stijl zijn erg leuk om iemand te geven.

Decoratieve golfcadeaus zijn blijvend en verbindend

Naast de golfartikelen kun je ook een cadeau overwegen die als decoratie thuis kan worden gebruikt. Voorbeelden van populaire golf decoratie zijn een golfbalrek waarin je golfballen kunt tonen waar je een leuke herinnering aan hebt. Golfballen met het logo van een golfbaan waar je hebt gespeeld of een golfbal met het logo van een bedrijf of leuk thema zijn erg leuk om in een golfbalrek te bewaren. Een dergelijke kast kan worden opgehangen op neergezet en vormt daarmee een prachtige golf decoratie. Erg leuk om iemand cadeau te geven. Een ander leuk geschenk is een wijnfleshouder ontworpen als golfspeler. Prima idee om met een fles wijn erbij cadeau te geven.  Maar waar vind je dergelijke golfcadeaus? De grote golfwinkels hebben vaak een beperkt golfcadeau aanbod. Een beter idee is het om eens bij een specialist te kijken. Een van die bedrijven, Kadogalerie uit Haarlem, heeft een zeer royaal assortiment golfcadeaus met de meest uiteenlopende thema’s. Heerlijk om er alleen al even een kijkje te nemen. Hou ze in gedachten als je eens een mooi cadeau voor je golfvriend of golfvriendin zoekt. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *