Kun je sporten met een baby?

Wanneer je op zoek bent naar de ideale draagzak voor zowel baby als ouder, moet je letten op eigenschappen zoals gebruiksgemak, ergonomische ondersteuning en een comfortabele pasvorm voor je pasgeboren baby en jezelf. Ergobaby Embrace newborn draagzak heeft het allemaal. In de begindagen van het ouderschap stelt Embrace je in staat om je te concentreren op het belangrijkste: je baby knuffelen vanaf het moment dat hij of zij geboren is. Pasgeborenen met een gewicht van 7-25 kilo kunnen comfortabel worden gedragen in deze pasgeboren draagzak. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het gewicht van je baby.

Gemaakt voor pasgeborenen

Zodra je baby is geboren, kun je er zeker van zijn dat hij of zij behaaglijk, koel en comfortabel zal zitten in deze draagzak. Je baby knuffelen in deze zachte en gezellige gebreide stof kan je baby kalmeren. Deze newborn draagzak is zacht en veilig voor de gevoelige huid van je baby, er mogen dus geen huidirritaties ontstaan ​​bij gebruik. Ergonomische ondersteuning en comfort worden gegarandeerd door de verstelbare stoel die kan worden aangepast aan de groei van je kind. Extra ondersteuning voor zowel de baby als de ouder wordt geboden door de brede schouderband. Daarnaast geeft een gewatteerde halslijn extra steun aan het hoofdje van de baby.

Gemaakt voor ouders

Omdat de drager niet moeilijk ingepakt of vastgebonden hoeft te worden, is hij gemakkelijk te gebruiken voor ouders. Maak hem gewoon vast en ga op weg. De heupgordel en schouderbanden van Embrace zijn eenvoudig vast te maken. Overschakelen van de pasgeboren modus naar de baby met het gezicht naar binnen zonder veranderingen wordt gemakkelijker naarmate de baby zich ontwikkelt. Zodra de baby er klaar voor is, kun je gemakkelijk overschakelen naar de naar buiten gerichte modus. Deze draagzak kan worden opgevouwen en opgeborgen als hij niet wordt gebruikt. Om hem bij de hand te houden, is hij klein genoeg om in een luiertas te passen. De ErgoPromise Guarantee, een garantie van meerdere jaren, is ook inbegrepen bij de Ergobaby Embrace draagzak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *