Hoe zorgt u voor uw leren tas?

Vrijwel alle business tassen heren, zijn gemaakt van leermateriaal, dat goed onderhoud nodig heeft als u de kwaliteit wilt behouden. In tegenstelling tot elk ander materiaal dat in een tas aanwezig is, is leer gevoeliger wanneer het wordt blootgesteld aan verschillende zaken zoals water, zonlicht en stof. Als u wilt weten hoe u de levensduur van uw leren tas kunt verlengen, lees dan de tips in dit bericht.

Onderhoud van leren tassen

Bij het verzorgen van uw plevier tassen moet u prioriteit geven aan drie stappen. Deze reiniging, conditionering en opslag van uw tas. Evenzo moet u alle benodigde schoonmaakmiddelen voorbereiden, zoals een zachte doek, leerreiniger, leerconditioner, perkamentpapier of noppenfolie en een stofzak. Als u al uw schoonmaakmiddelen heeft, ben u klaar om te beginnen. U maakt de tas elke dag snel schoon door het gebruik van een zachte doek. Zo voorkomt u dat het vuil zich ophoopt. Qua conditionering moet u een leerconditioner gebruiken en aanbrengen. U kunt voorkomen dat de leren tas gaat kreuken en schilferen door een leerconditioner aan te brengen. Doe het minstens twee keer per jaar. De laatste stap is de juiste manier om uw tas op te bergen. U moet het in de originele stofzak bewaren, maar voordat u het erin stopt, moet u het afdekken met perkamentpapier of noppenfolie. Gebruik geen kranten omdat ze alleen maar smeren. Lucht uw leren tas om de twee weken om schimmelgroei te voorkomen.

Voorzichtig bij het schoonmaken van uw tas

Zorg er bij het schoonmaken van uw tas voor dat u de opname van water in uw tas niet laat gebeuren. Als uw tas te nat wordt, moet u deze onmiddellijk verwijderen door hem af te vegen. Gebruik qua drogen geen droger, maar laat hem op natuurlijke wijze drogen. Na het drogen is dat de enige keer dat u een leerconditioner kunt aanbrengen. Als u uw tas zelf opruimt, gebruik dan geen producten die alcohol bevatten, omdat dit uw tas zal beschadigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *